Omvida HVB Sam i Vadensjö
Omvida HVB Sam i Vadensjö utanför Landskrona.

Omvida vill vara uppstickaren inom vård och omsorg i Sverige: någon som är beredd att arbeta lite hårdare för kvalitet, flexibilitet och arbetsglädje där det behövs som mest. Vi är inte störst – och just det är vår styrka.

Idag är vi verksamma inom HVB, LSS, familjehemsvård och stödboende. Vårt huvudkontor ligger i centrala Malmö och våra verksamheter återfinns framför allt i Skåne samt i Stockholmsregionen. Med hjälp av vår praktiskt inriktade värdegrund samlar vi medarbetare som delar vår vision om högre kvalitet, nöjdare klienter och ett bättre samhälle.

Beskrivning av tjänsten

Omvidas HVB-segment utgörs idag av verksamheter i Arlöv (HVB Felix) och Landskrona (HVB Sam). HVB Felix är en ny verksamhet som ska startas upp, medan HVB Sam är i drift sedan ett år tillbaka. På våra HVB bor pojkar med psykosociala problem, begynnande missbruk, normbrytande beteenden, kriminell livsstil och relationsproblem med familj, närstående eller andra i nätverket. Läs mer om Omvida HVB.

Som enhetschef har du det övergripande ansvaret att driva och utveckla verksamheterna i linje med våra värderingar. Det gör du bland annat genom att tillse att uppdragen som vi får från socialtjänsten genomförs med högsta möjliga kvalitet. Rollen innefattar personalansvar, daglig arbetsledning, budgetansvar, rekrytering, strategiskt kvalitetsarbete m.m..

Varje år skriver du som enhetschef en verksamhetsplan, en verksamhetsberättelse och ett kvalitetsbokslut. Du samverkar med företagets övriga chefer och organisationens funktioner som exempelvis HR, ekonomi samt kvalitet.

Du som söker har en socionomexamen (eller likvärdig utbildning) och en gedigen erfarenhet av arbete inom socialtjänsten. Du har erfarenhet av arbetsledning och personalansvar, samt god dokumentationsvana. Vi ser gärna att du tidigare har drivit minst en verksamhet inom SOL och haft ansvar över ekonomin. Det är meriterande om du har arbetat med den aktuella målgruppen tidigare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vid matchning mellan vår organisation och dig. Det är därför viktigt att du söker dig till en roll där du vill kunna påverka och att du har ett genuint intresse för att skapa ett bättre Sverige. Innan bekräftad anställning efterfrågar vi utdrag ur polisens belastningsregister. Tjänsten kräver körkort.

Omvida erbjuder dig:

Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter, då vi växer inom flera segment och satsar på vår personal. Omvida är en arbetsplats där all personal är inkluderad, delaktig och arbetar för ett tydligt syfte. Våra kärnvärden är Omvida-styrka, Agil ochMeningsfullhet. Dessa värden styr hur vi agerar, rekryterar och växer (läs mer om våra värderingar). Vi lägger också stor vikt vid konceptet vård- och kunskapsfläta; att stärka våra vårdinsatser och de kompetenser som finns i företaget genom en sömlös integration. Välkommen till en spännande och stimulerande arbetsplats, i ett företag som vill göra vård och omsorg på ett lite annorlunda sätt!

Låter det intressant? Skicka personligt brev och CV till: rekrytering@omvida.se

Har du frågor? Kontakta Omar El Sayed: 072–252 46 99