Omvida

Omvidas styrketest: Tävlingen avgjord!

Stort tack till alla som besökte Omvidas monter på Socionomdagarna i Stockholm, 21–22 november. Det var många som ville smaka vår ingefärashot och testa sin styrka med Powergrippen. Här presenterar vi de lyckliga vinnarna!

Reglerna för styrketestet var satta så att det inte nödvändigtvis var den som klämde mest som vann. Istället skulle deltagarna försöka klämma till lika många gånger som Omvidas VD Omar, eller lika många gånger som vår familjehemskonsulent Anna.

Det var över 100 deltagare som klämde till. Några hamnade långt över 100-klämsstrecket; andra nöjde sig med ett tiotal eller mindre. Nu kan vi stolt presentera de ‘rätta’ klämsiffrorna:

Omar: 107 kläm

Anna: 58 kläm

Ingen deltagare prickade in exakt antal kläm i någon av klasserna. Efter att ha lottat mellan dem som kom närmast, kan vi presentera två vinnare:

Jessica Johansson, Botkyrka: 56 kläm

och

Andre Calles, Furuvik: 111 kläm

Stort grattis till er båda! Era presentkort till ett värde av 500 kr på LiveIt upplevelser kommer via mail inom kort!

Tack än en gång till alla som deltog och alla som kom fram för att prata och dela erfarenheter från Sveriges viktigaste och mest spännande bransch. Vi ses nästa gång! Och vi lovar att hitta nya utmaningar och nya spännande smaker att bjuda på.

Läs mer om Omvida, vårt arbete och företagskultur!